COVID, háttérhatalom, ökológia

A CSALÁDI HADIGAZDASÁG

A NORMÁLIS ÉLET ELLENI HÁBORÚ I.

A MEGOLDÁS: A CSALÁDI HADIGAZDASÁG!

Észre kellett, hogy vegyed: ki vagy szolgáltatva a Téged megalázó, kizsákmányoló és tönkretevő hatalom kénye kedvének!
Minden bizonytalan körülötted és válsággal teli! Alapvető alkotmányos jogaid váltak semmissé….

Egy dolgot tehetsz: A rendelkezésedre álló eszközökkel csökkentsd a kiszolgáltatottságodat!

A Zöldek által ajánlott intézkedések:

 1. Világosítsd fel a családodat, és a szélrózsa irányba való szétszóródás helyett lakjatok együtt, költözzetek egymás közvetlen közelébe!
 2. Minden alapbetegségre keress olyan orvost vagy természetgyógyászt, aki hajlandó Téged és a családodat ellátni, ha az őrület az egekbe csap!
 3. Legfontosabb a megelőzés! Folytass olyan életmódot, amely minimalizálja a betegség kialakulását, tanulj és gyakorolj méregtelenítési és gyógyítási technikákat, ismerd meg a gyógynövényeket és gyógyhatásaikat!
 4. Rendelkezz tartalék bázissal ahol meghúzhatod magad ha a jelenlegi lakhelyedről menekülni kényszerülsz!
 5. Ha városban élsz, költözz vidéki ingatlanba mely minél nagyobb kerttel rendelkezik – még pénzed is fog maradni, amelyet ésszerűen befektethetsz!
 6. Termelj meg családoddal minél több élelmiszert, hogy ha elér a válság ne kelljen nélkülöznöd! Tanuld meg tárolásukat!
 7. A köznapi élethez halmozz fel mindenből optimális tartalékot!
 8. Tanulmányozd a tradicionális technológiákat, hogy akkor is legyen pl. hamulúgból mosószered, ha a világ összeomlik körülötted!
 9. Családoddal váljatok mikro gazdasággá mely az önellátás minél szélesebb skáláját megteremti!
 10. Válassz olyan lakóhelyet, amely természetes vízbázis közelében van, ugyanakkor kizárható az árvízveszély!
 11. Legyen saját kutad öntözésre és ivóvízre, dolgozd fel a saját szennyvizedet, szemetedet rendelkezz fafűtéssel, kenyérsütéshez kemencével és komposztálóval!
 12. Állatállományt csak akkor muszáj tartanod, ha húsevő vagy! Ebben az esetben igyekezz a tenyésztésük csínját-bínját elsajátítani!
 13. Biogazdaságot folytass! Ősi magyar fajtákat ültess a haszonnövények terén, tegyél el mindig vetőmagot!
 14. Készíts minden évben tervet szükségleteid kielégítésére!
 15. Barátkozz össze más hozzád hasonló értelmes egyénekkel és családokkal, alakítsd ki a védő holdudvarod! Éreztesd és bizonyítsd: ők is számíthatnak rád!
 16. Rendelkezz pincével, gazdasági épülettel, tárolókkal!
 17. Tanulj meg metszeni, de érdemes vadalanyra oltani, hogy ne kelljen permetezéssel és metszéssel bajlódnod!
 18. Ingatlanodnak legalább egy része alkalmas legyen 40 fok feletti meleg és -25 fok alatti hideg, nagy erejű szélviharok átvészelésére! Ez utóbbit szelet emelő védőfásítással is elérheted gyorsan növő fafajokból!
 19. Rendelkezzél minden családtagod számára vegyvédelmi ruhával, gázálarccal, sugármentesítő oldattal, jódtablettával, esetleg jódinjekcióval! Geiger-Müller számláló birtoklása sem hátrány!
 20. A családodban legyen egy személynek gépjárműve és jogosítványa, ha netalán gyorsan kellene elmenekülni! Nagyobb gépjármű ajánlott, amivel a legszükségesebbeket (melyeket érdemes kikészíteni) magaddal viheted!
 21. Megtakarításaidat ne tartsd pénzintézetekben, magyar forint helyett jobb a többféle valuta, még értékállóbb az ékszer, nemesfém! Fektethetsz termőföldekbe, erdőkbe és lakóingatlanokba is!
 22. Nem engedélyköteles fegyvert célszerű beszerezned és sportcélra gyakorolj vele!
 23. Építs ki cserekereskedelmet egyénekkel és közösségekkel, mert ez a pénzrendszer totális összeomlása esetén is működik!
 24. Készülj fel és ne érjen sokkhatásként, ha nem lesz áram, üzemanyag, internet és telefon! Tárolj benzint, gázolajat legalább 1 évi szükséglet mennyiségében, legyen aggregátorod és akkumulátorod.
 25. Támogasd azokat a politikai erőket, amelyek nem kötődnek a jelenlegi parlamenti pártokhoz és nemzetközi szervezetekhez, hanem a normális életért küzdenek!
 26. Ha megteheted, lakj a település szélén, mindig a központot szokták először kifosztani!
 27. Kapcsolódj be önszerveződő településvédő tevékenységbe (pl. polgárőrség)! Vedd fel a kapcsolatot túlélő csoportokkal!
 28. Szánj időt vadon termő ehető növények és ehető vadon termő gombák felismerésére, gyűjtésére és elkészítésére. Termesszél Te is gombát! (akár pincében vagy polcokon)
 29. Gyakorold a minél kevesebb szemét termelését eredményező életmódot! Gondolj arra mi lesz veled, ha összeomlik a szemétszállítás!
 30. Legyél nagy türelemmel a többi családtagod iránt akik még nem állnak a tudatosság terén azon a szinten mint Te és hisznek még a délibábokban és a királyfi eljövetelében!
 31. Beláthatod: egyedül nem tudsz a fentiek nagy részének eleget tenni! Ha nincs, vagy alkalmatlan a családod, vedd fel a kapcsolatot túlélési programmal rendelkező családokkal és közösségekkel!
 32. Ne lepődj meg semmin a jövőben! Ne engedd magad megfélemlíteni és kizökkenteni! Nyújts támaszt ehhez családod többi tagjának is!
 33. A kommunikáció érdekében tarts postagalambokat, legyen drónod, légy rádióamatőr!
 34. Ne ess kétségbe a feladat súlya és sokrétűsége miatt! Nincs rossz helyzet csak rossz stratégia!


Bármit teszel ez ügyben növelni fogja te és a családod túlélési esélyeit és fölényt biztosít a nem ebbe az irányba fejlődő embertársaiddal szemben!
Ne feledd: már nem vagy annyira kiszolgáltatott mint amilyen voltál mielőtt ezt elolvastad!
Tudod mire számíts és mit kell tenned! Van támogatód is akivel bármikor felveheted a kapcsolatot: Zöldek, a Normális Emberek Pártja és a Csatlakozók!