ökológia, Párt

Paks II-ben a hazaárulók gondolkodnak!

Valamit változott az orosz politika Magyarország irányába, ez vitathatatlan, de nem a számunkra a legelőnyösebb irányba. Ha Oroszország fegyvereket adna nemzeti önállóságunk megvédése érdekében a várható migráns invázió ellen, vagy Tesla-erőművet és más fejlett technológiát, azzal jól járnánk – érdemes volna fizetni érte. De az avult orosz atomtechnológia, mely az utóbbi néhány évben sorra bizonyította be alkalmatlanságát Ukrajna és Oroszország területén lévő atomerőművek üzemzavarainak sorozatával feltétlenül elvetendő!

Ráadásul a Paks-II atomerőmű alatt valószínűleg egy elmozdulásra alkalmas törésvonal húzódik! Miért nem inkább ezt előnyünkre fordító geotermikus erőműről készül megvalósíthatósági tanulmány? (Mi ezen vagyunk és leszünk!)

A fejlett világ a megújuló természetes energia felhasználás felé fordul, erre van uniós támogatás is! Egy olyan kölcsönbe beleverni az országot, amely potenciális veszélyforrássá tud válni e technológiai tudáshoz teljesen alkalmatlan parlamenti pártok kezében, nem más mint a Nemzet öngyilkossági kísérlete! Olyan, amikor a skizofrén kötelet vásárol – közben öngyilkosságra való érzelmi késztetés alatt áll! Aki Fukusima után biztonságosnak ítéli meg az atomtechnológiát – agymosott, kötöznivaló, közveszélyes elmebeteg!

Az atomlobbi szóvivője Paks II. kapcsán az M1 csatornán korrupciós rátát emlegetett, mintegy felkészítve a lakosságot a soron következő atommutyira. A pénzt csak a védelmi-biztonsági rendszereken lehet megspórolni – az üzemeltetési rendszereken nem, mert abban az esetben működésképtelen lenne az atomerőmű! Bárki -rajtunk, Zöldeken kívül- teljesen alkalmatlan arra a magyar parlamentben, hogy az irányítása alatt legyen a paksi beruházás eldöntése, mert politikai és rövidtávú gazdasági céloknak rendelné alá- mint ahogy a Japánok is tették a fukusimai atomerőmű esetében. Ha ragaszkodsz -számomra megmagyarázhatatlan indokként a szakmailag analfabéta emberekből álló parlamenti pártokhoz és továbbra is beszűkült látókörűségből nem a Zöldeknek szavazol bizalmat az atomerőmű működtetése során /Mi szakmai alapokon irányítanánk/, akkor akadályozd meg a Nukleáris Mohács, a legnagyobb hazaárulás bekövetkezését….

Ne feledd: Egy kis országunk van, amelyet talán mégse kellene elpusztítani!

Mit szeretsz jobban? A saját nemzetedet, vagy azt hogy a parlamenti politikusok ismét megtömhessék a zsebüket?!