háttérhatalom

Az Új Világrend erkölcsisége

Az Új Világrend erkölcsisége: Szingli, leszbi, multikulti, transzvesztita, pedofília, állatokkal, mutánsokkal, gépekkel közösülés.

Az emberiség egy csoportja ősidők óta elégedetlen a Teremtés Rendje szerint betöltött helyzetével és azon fáradozik felborítva az eddigi szabályokat új helyzetbe hozza magát. E változást ők felemelkedésnek nevezik….

Egyes vallások – főleg a keletiek – a szellemtest evolúciójával szerették volna a fizikai test változásait elérni. Az embert – mint szellemi lényt – a szellemi energiák terén akarták izmosítani abban a feltételezésben, hogy ez szükségszerűen a fizikai test fejlődését fogja maga után eredményezni…..

A német nácik az általuk legkülönbnek kikiáltott csoportnak, az európai árjáknak szavazott bizalmat. Úgy gondolták, a keveredés nélküli visszakereszteződések előhívják és stabilizálják az aranykori gént.

A szabadkőművesség és az illuminátusok az Új Embert a náciktól egy merőben ellentétes folyamat végtermékeként határozták meg. Mivel az “eddigi utak” nem hoztak eredményt, így a nagy számok törvényére bízva a mennyiségre való törekvéssel szeretnék elérni ennek a kialakulását. Csak az irányt határozták meg, melynek ellentétesnek kell lennie az eddigiekkel. Eleinte a beltenyészetet jelölték meg a kiválasztott útnak, de hamar rájöttek ennek a hiábavalóságára. Majd rátértek a nem szokványos nemi kapcsolatok kialakítását célzó társadalmi és politikai háttér kialakítására. Itt lehetőséggé vált számukra olyan absztrakt nemi érintkezési formákat tömegméretűvé tenni, mint a szingli, a leszbi, a homo, a multikulti, a transzvesztita, a pedofília, az állatokkal,a mutánsokkal, a gépekkel közösülés! E csoportok tagjai mint kísérleti nyulak vesznek részt a háttérhatalom politika formálói kezében, foggal körömmel ragaszkodva kísérleti állat szerepkörükhöz. Nem sejtve, hogy valójában feláldozható alanyai egy számukra felfoghatatlan esemény sorozatnak…..

Visszatérve a háttérhatalomra: az Új Ember kitenyésztését célzó, a normálistól elütő szexuális alapjának megteremtése érdekében a politikát, sajtót, az igazság szolgáltatást e folyamat szolgálatába állították mivel befolyásuk alá tartozik minden a Földön. Nem számítanak a veszteségek és a szenvedések, csak legyen meg végre az általuk elképzelt Új Ember. Az addigi kísérleti alanyokat-melyek így feleslegessé válnak-ráérnek kiírtani-a Régi Emberrel együtt.

A folyamat elindító katalizátorának a környezetszennyezést, a védőoltásokat, az ózonréteg mesterséges elvékonyításából származó külső sugárzást, génmódosított táplálékot, atomsugárzást, repülőgépről leszórt vegyszereket, beültetett chipeket, mesterségesen e célból kitenyésztett biológiai fegyvereket használnak. Ráadásként, hogy biztosra menjenek, HAARP-technikával megbolygatták a földi létsík erőtereit… Egyszóval mindent megtettek, ami a hatalmukban volt.

Egy józanul gondolkodó ember számára nem lehet kérdéses az, hogy e folyamat egy bizonyos idő után – ha az emberiség nem pusztul ki – a maitól különböző emberi fajt fog eredményezni. A háttérhatalom célja ezekből az egyedekből kiválogatni azokat akiknél már megszűnik az ivari kétalakúság, tehát egy egyed egyaránt rendelkezik férfi és női nemi szervvel….

A többi a Régi Emberrel együtt kigyomlálásra kerül…..

Iszonyúan nehéz megértetni ezt a kézenfekvő és egyszerű igazságot a fogyasztói társadalmak zanzásított értelmű polgáraival – mivel értelmük e tények elutasítására van programozva. Képzeljék el megmagyarázni egy fehér nőn élvezkedő dollárkötegeket kapott afrikai migránsnak, vagy egy műpénisszel tüntető homokosnak amit Ő egy nagyszerű szabadságnak vélelmez, hogy ez hosszú távon csupán a kiirtásához vezető út állomása. Lehetetlen!

Ezt az írást azoknak a nem gondolkodó tudatlan embertársaimnak is szánom, akik nincsenek tisztában velünk ZÖLDEKKEL, ellentétben e folyamat valódi hátterével és őrjöngenek a multikultiért, a migrációért, a szingliségért, a homoszeualitásért, az állatokkal és gépekkel közösülésért, a nemek átoperáltatásáról nem is beszélve, mert tompa tudatuknak ez nem más, mint a “szabadságjogok” védelme. Ugyanezen személyeknél az ózonréteg elvékonyítása, az atomtechnológia térhódítása, a vegyiüzemek környezetszennyezésének növekedése a “technikai fejlődés”, míg a repülőgépekről való vegyszerek kiszórása a lakosságra, emberekbe való chipbeültetés csupán “ fantaszta összeesküvés elmélet”!

NEMSOKÁRA DÖNTŐ ÜTKÖZET FOG ELKEZDŐDNI AZ EMBERI FAJ ÉS ANNAK ÉLCSAPATÁT MEGTESTESÍTŐ ZÖLDEK ÉS AZ ÚJ EMBERT ERŐLTETŐ HÁTTÉRHATALOM KÖZÖTT! ÖN HOVA AKAR TARTOZNI, MELYIK TÁBORT KÍVÁNJA ERŐSÍTENI?