Párt

NORMÁLIS EMBEREKET A PARLAMENTBE!

A ZÖLDEK PROGRAMJA: NORMÁLIS EMBEREKET A PARLAMENTBE!

A ZÖLDEK a Normális Emberek Pártja! Normális szó jelentése: Az érintőre vagy érintő síkra az érintési pontban emelt merőleges egyenes, szabályos, rendes, elfogadott, megszokott, átlagos, természetszerű, természetes, egészséges, épeszű, józan! A nem normális, azaz abnormális kifejezés szabálytalan, szabályszegő, rendetlen, elfogadhatatlan, megszokottól eltérő, átlagtól kirívó, természetellenes , egészségtelen, ostoba és megszállott egyéneket takar. NEM KELL AHHOZ MAGASRÖPTŰ GONDOLKODÁS, HOGY VALAKI RÁJÖJJÖN: A SAJTÓ MINDIG ILYEN ALAKOKAT SZTÁROLT ÉRDEMTELENÜL ÉS JUTTATOTT BE A MAGYAR PARLAMENTBE!

Nyilván nem véletlenül…. A cél mindig az volt, hogy a magyarság megmaradjon azon a primitív szinten, ami szűkösen elég a létfenntartásra, vagy sok esetben ahhoz is kevés! Ne legyen többé a magyar konkurencia egy külföldi hatalomra se. Saját országunk számkivetettjeiként tengődjünk….

A nem normális vezetők alatt a lakosságnak két lehetősége volt idáig: Vagy elmenekül az országból, vagy pedig maga is átalakul nem normálissá. Minél abnormálisabb emberek vannak a magyar parlamentben, annál több ember távozik hazánkból és annál több az összlakosság számához mérten a társadalom abnormális embereinek a száma. Ennyi külföldre távozott személy és ennyi aberrált állampolgár még sosem volt Magyarországon, mint a fidesz kormány alatt. Ezt a tényt igazolja a statisztika!

Mivel minden parlamenti pártot idáig a média juttatott kontraszavazással a parlamentbe, így a társadalom normális részének érdeke sosem érvényesült, csak a befolyásolt pillanatnyi érzelmi állapota. Ez az érzelmi állapot a hazugság ingoványos talajára épült, rögvest elsüllyedt amint a megválasztott hatalomra került. De a médiát irányító háttérhatalom akarata érvényesült: Köztörvényes bűnözők, vallási fanatikusok, kleptomániások, magyargyűlölők, prostituáltak, kábítószeresek, hazaárulók, tolvajok, homokosok és a társadalom minden mocskának és szennyének közös olvasztótégelyévé vált a magyar parlament!

Nézzük meg a jelenlegi pártvezetőket: A sajtó által sztárolt Márki-Zay elvtelen amerika-barát, Jakab Péter nemzeti létére lefeküdt a baloldalnak, Orbán Likud-hívő és idült kleptomániás, Gyurcsány magyargyűlölő, Toroczkai és a többi Mi Hazánk-os képmutató köpönyegforgató, Karácsony Gergely alkalmatlanságát pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy főpolgármesteri tisztsége alatt tovább romlott Budapest lakosságának egészségügyi állapota és légszennyezési mutatói. Pártjukban aki normális rögtön lapátra kerül. Erre példa Dr. Illés Zoltán esete is.

A ZÖLDEK színre lépése előtt nem volt olyan politikai szervezet, amelyik a normális magyar embereket olyan nagy számban tömörítette volna, hogy láncreakció lehetősége lett volna várható tőle. A normális gondolkodású nemzetiek és a normális gondolkodású zöldek nem ismerték fel a normális emberek összefogásának szükségességét és szétforgácsolva küzdöttek. Napjainkra szerencsére változott a helyzet, kialakult egy olyan politikai szövetség, mely összefogja és tömöríti az épeszű értelmes politikai ambícióval megáldott környezetvédő és hazaszerető embereket az országban. A lakosságnak végre lesz lehetősége normális emberekre szavazni, mert valamennyi választási körzetben igyekszünk a jelöltállításra!

MINDEN PARLAMENTI PÁRT HAZAÁRULÓ! CSAK A HAZAÁRULÁS MÉRTÉKE ÉS MÓDJA KÜLÖNBÖZŐ!

Magyarországon egypártrendszer van a parlamentben: mind hazaáruló! Hihetetlen naiv aki erre még nem jött rá. Csak a hazaárulás mértéke és módja különbözik! 

Ha e parlamenti patkányok marakodnak az nekünk Zöldeknek jó, mert a sok agymosott állampolgárt rádöbbenti végre, hogy nincs értelme azokra szavaznia akik a nyakuk köré hurkolják a kötelet. Én nem szavaztam sosem egy parlamenti pártra sem -mert ha ekkora butaságra vetemedett volna agyam-hangos reccsenéssel letört a volna tiltakozásul a kezem! Számunkra nevetséges a parlamenti álbaloldali és áljobboldali gumicsontrágók veszekedése, olyan ezeknek a politikai prostituáltaknak a marakodása mint, mint a filmeken a kurváké hol stricheljenek – kifinomult humorérzék esetén szórakoztató is lehet! 

Az emberek nagy többsége sajnos nem jutott el arra a primitív egyszerű összefüggés felismerésére, hogy az életnél és az egészségnél számára nincs fontosabb, nem törődik azzal, hogy a jelenlegi fogyasztói társadalom a saját sírját ássa, a jobb és a baloldaliság fölött eljárt az idő, mert értelmetlenül ossza meg a társadalmat amely felett a hazug média segítségével könnyebb uralkodni, teljesen mindegy orbán, vonó, orsós, fleto, libás, semmilyen vagy botka névre hallgat az aktuális marionett bábú. Az emberek többsége a hazug média agymosásának engedelmeskedve mint szánhúzó kutya a hámhoz úgy ragaszkodnak az elnyomóikhoz.

Pl. anyósom, amikor kérdezte egy rokonát: miért szavazott a gyurcsótányra?

A rokon azt felelte: Mert nagyon okos ember!

Ez miben nyilvánul meg? – kérdezte anyósom.

Mire a válasz: MINDIG ÖLTÖNYBEN JÁR! 

A hazugság lételeme minden parlamenti pártnak! Marx, Engels, Lenin forogna a sírjában, ha látná kikből áll a magyar baloldal, Deák Ferenctől Horthy Miklósig, Bajcsy Zsilinszky Endrétől – Széchenyi Istvánig minden jóérzésű magyar hazafit őszinte undor fogna el egy fidesz, vagy jobbik láttán, ha I. István királyunk megtudta volna azt, hogy a kereszténységet a KDNP képviseli Magyarországon semmilyen Zsótival az élen, biztos megmaradt volna az ősi magyar hit mellett….

Bevallom tévedtem! Amikor Grósz Karcsi lett Magyarország vezetője azt hittem ettől mélyebbre nem süllyedhetünk! Azóta gondolatban sokszor bocsánatot kértem Grósz Karcsitól – még tőle is sokkal silányabb felhozatal jellemzi a magyar politikai életet!

Ez a véleményem a 90-es évek elején íródott:

MIT VÁRHATUNK A PARLAMENTI PÁRTOKTÓL? 

Azt amit eddig is kaptunk tőlük: egy pokoli színjátékot és összeesküvést a nép az ország tönkretételére, valamint élősködő életmódjuk anyagi bebiztosítását. álbaloldali és áljobboldali váltógazdaságot, majd nagy koalíciót, ahol a háttérirányító –mint eddig- a megszűnésre hivatott SZDSZ lesz. Növekedni fog tehát a munkanélküliség, az infláció, az adózók zaklatása, az ország szennyezése, minden mozdítható érték külföldre történő kiáramoltatása. Az erdőinket, főleg akácosainkat kivágják, a mezőgazdaságot teljesen leépítik, a mérgező élelmiszerek fogyasztása általánossá válik, az ország ingó és ingatlan vagyona külföldi kezekbe kerül, szét fogják verni az összes siker-csapatsportágat-lásd vízilabda , szenvedni, pusztulni fog a megbetegített magyar , mivel kevés lesz a kórház és külföldre távozott jó orvosaink helyett alacsony szakmai hozzáértésű kelet-európai és fejlődő világbeli orvosok lesznek Magyarországon. A lakosság nagy része nem fogja tudni kifizetni a felvett hiteleit, így a bankok és más hitelintézetek földönfutóvá fogják tenni a magyar nép többségét és hazánkat ismét „A KÉTMILLIÓ KOLDUS ORSZÁGAKÉNT FOGJÁK EMLEGETNI.” Amikor hozzánk is be fog köszönteni az éghajlati katasztrófa, akkor egy gazdaságilag tönkrement országot fog itt találni és maximális lesz az áldozatainak a száma. VAJON EZ KELL A MAGYARNAK?

Utóirat, ami most született: Akik szenvedő vesztesei voltak annak a történelmi folyamatnak, ami a parlamenti pártok csodálatos működése miatt szakadt a nyakukba – még mindig azokat támogatják akik a nyakuk köré hurkolják a kötelet? Valószínű, az emberek még nem szenvedtek eleget ahhoz, hogy a kényszer teremtő ereje elég szellemi világosságot teremtsen számukra!

Medveczki Zoltán

alapító, elnök