háttérhatalom, Párt

Miért az egyedüli kiút Magyarországnak a Zöldek által meghirdetett program?

1. A háttérhatalom-mentes Magyar Haza megteremtése nem tüneti kezelés, mint egy más párt által meghirdetett oktatási, vagy egészségügyi program, hanem okelhárítás! Ha az okot megszüntetjük magától értetődően a tünet is elenyészik! Megszűnik az az erő amely a tünetet életben tartotta!

 2. Ha Mi is a tüneti kezeléseket igénylő cselekedeteket tálalnánk (más pártokhoz és szervezetekhez hasonlóan) alkalmazandó stratégiaként beleesnénk ugyanabba a csapdába, amelyet napjainkig minden nemzeti és zöld erő folytatott az országban: Arra a perifériára korlátoznánk a hadműveleteinket, amelyre felkészült az ellenfél. Úgy járnánk, mint a németek a kurszki csatában: kivéreznénk, mielőtt hadműveleti mélységbe jutnánk… Ráadásul elvenné azt az energiát ami a sikeres hadműveletek végrehajtásához lenne szükséges!

 3. Ugyanazt az utat miért nem szabad járni mint a többi párt és civil szervezet? Mert 1990 óta csak sikertelenség volt az osztályrészük és a manipuláló háttérhatalom kövérre hízott rajtuk! Óriási szellemi vakság kell ma ahhoz, hogy valaki azt ne lássa: A háttérhatalom sokkal erősebb mint valaha! A határok után a nemzetállamok lebontása folyik és a Világállam első lépcsője az Európai Unió után a második lépcső, az Európai Egyesült Államok építése fázisánál tartunk! 

4. A történelemben az alábbi tények mutatkoztak meg:

a) Se zöld szervezet, se nemzeti szervezet sehol, egyetlen államban sem tudott egymaga akkora erőt felmutatni, amely elegendő lett volna arra, hogy mentesítse országát a háttérhatalomtól!

b) A háttérhatalomtól mentes nemzetiek sehol nem fogtak még össze a háttérhatalomtól mentes zöldekkel a háttérhatalom megdöntésére! Mi egyedüliek vagyunk ebben is!

c) Ugyancsak példa nélküli történelemben az a stratégia, amit a Zöldek, a Normális Emberek Pártja mondhat egyes egyedül magáénak: A történelem perspektivikus ismerete által egyértelműek azok a folyamatok, amelyeket a háttérhatalom produkál. E produkció energiát emészt fel, ugyanakkor energiát is termel, hasonlóan mint a forgómozgás hőt és szelet. Mi rá tudunk telepedni erre a háttérhatalom által termelt hőre és szélre: minél többet fog belőle termelni a háttérhatalom annál több lesz a Mi lehetőségünk, mert ahelyett, hogy csökkenne, növekedni fog az energiánk! 

5. A háttérhatalom két nagyon egyszerű módon bizonyította a hatalmát a nemzetek felett: Csírájában elfojtotta azt, hogy egy olyan párt lépjen fel a politika színpadára amelyik számára veszélyt jelent! Ha pedig alakult ilyen, azt ügynökök beépítésével lezúzta! Mára egy újabb módszert is bevetett: Korlátozott szellemi képességű egyedek között elhintette azt a maszlagot, hogy mindegyik párt rossz, így rengeteg lehetséges katonát távolított el e beetetéssel a bajtársaitól, hogy rosszalló, közönyös, lusta degeneráltként szemléljék csúful elárult nemzettestvéreik hősi küzdelmét! Mi, a Zöldek tagjai, szakítva az eddigi “hagyományokkal” egy ütőképes szervezetben gondolkodunk, amelyik képes elválasztani a vért a víztől, a bölcs cselekvőt az értelmetlen szájhőstől! 

ERŐS ÁLLAM! ERŐS PÁRT: NEMZETI ZÖLD PÁRT!