Párt

Mivel mások a Zöldek?

MIVEL MÁSOK A ZÖLDEK, A NORMÁLIS EMBEREK PÁRTJA VAGYIS  A JÓLÉTET TEREMTŐK PÁRTJA, MINT A TÖBBI PÁRT? 

Sokan teszik fel azt a kérdést: Mi a biztosíték arra, hogy Ti Zöldek jobban csináljátok? 

A hitünk és az elszántságunk. Másrészt pedig az, hogy Mi nem pénzért tesszük ezt vagy a hatalomért, hanem családjaink, saját magunk és a jövőnk védelmében. Mivel ez a mozgalom azt is kitűzte célul, hogy egy párt se kapjon állami támogatást, így nem lehet pénzről beszélni. A hatalmat pedig eszközként szeretnénk kezelni Magyarország gazdasági fellendülése érdekében.

A multik körében lenézéssel és megvetéssel gondolnak ránk magyarokra, mint ostoba bennszülöttekre, akiket sikerül orruknál fogva vezetni és hazánkat kiárusító parlamenti pártjaink segítségével mindenből kiforgatni. Ráadásul szinte ingyen, hiszen a hazai kollaboráns pártok emberei a tevékenységüket a bennszülöttek (magyarok) adójának keresményéből végzik, tehát valójában még pénzt sem kell adni érte. Le lehet építeni az összes konkurens üzemet, fillérekért hozzá lehet jutni a gazdaságos gyárakhoz. Nagyobb rablást lehet végezni, mint amit az oroszok csináltak, ráadásul még hadianyagba és katonába sem kerül, hiszen a nekik kollaboráló pártok olyan törvényeket hoznak és hoztak, amivel az egész országot teljesen ki lehet rabolni, áruba lehet bocsátani. Közben mérgező és lejárt szavatosságú élelmiszerek beáramlásával meg lehet bennünket úgy betegíteni, hogy biológiailag tönkremenjünk és a gyógyszergyáraiknak kellő profitot hozzunk. Úgyis a hazai gyógyszergyárak nagy részét is felvásárolták a külföldiek.

Annak a népnek pedig, amelyiket biológiailag tönkretettek, gazdaságilag kifosztottak, el lehet majd a maradék országát is venni és így teljessé tehetik a folyamatot, felkerülhet a pont az i-re.

Tisztelt Választópolgár! Ha Ön nem akarja azt, hogy ez megtörténjen, egyet tehet: a kollaboráns parlamenti pártok helyett ránk voksol, bennünket választ. Mi vagyunk az egyedüli erő az országban, amely hittel, őszinte tenni akarással, technológiai tudással fordulatot tudna hozni lakóhelyén és Önön keresztül Magyarország életében! A parlamenti pártok uralma a nemzet kifosztása révén a nemzet tagjaitól elveszi az időt. A magyar polgárnak nincs ideje arra, hogy rájöjjön: a parlamenti pártok csak a nemzet kirablásának eszközei a globalizációs törekvéseket felmutató multik és titkosszolgálatok kezében.

Amíg nemzetünk beteg és anyagilag tönkrement emberekből áll, mert a parlamenti pártok uralkodnak fölöttük, addig nem lesz magyar felemelkedés! 

EGYETLEN JÓ MEGOLDÁS VAN: A ZÖLDEKRE, A JÓLÉTET TEREMTŐKRE SZAVAZNI!