Párt

Zöldek: Az egyedüli és igazi rendszerváltó erő!

Nem azt a tudati szinttel megáldott tömeget célozzuk meg, amely gyűjti az Isaurának a váltságdíjat, nézi a Győzike Showt és utána hol a FIDESZ, hol pedig az MSZP kormányra szavaz. Nekünk azokra az emberekre van szükségünk, akiket az intézményesített népbutítás, a médiák agymosása nem fosztott meg józan ítélő-képességüktől. Prominens személyiségeink között hazai feltalálók vannak, akik olyan technológiákkal rendelkeznek, amely még Nyugaton is csúcstechnológiának számít, vagy pedig ott sincs ilyen és ezek az emberek nem akarják találmányaikat külföldre eladni, nem akarnak hazaárulókká válni.

Szeretnénk ezekkel a magyar találmányokkal felzárkóztatni a magyar gazdaságot. Hogyan kívánjuk végrehajtani a rendszerváltást? A válasz nagyon egyszerű: valódi jobboldali párt, valódi baloldali párt és valódi liberális párt és valódi más egyéb pártok kellenek a magyar közéletbe. Amennyiben a Zöldekből ez kiforrja magát, utána a magyar politikai élet végre megfelelő mederbe kerül.

A jelenlegi parlamenti pártok idegen érdekeknek vagy lobbiérdekeknek engedelmeskednek. Saját megélhetési és hatalmi gondjaikkal vannak elfoglalva. Ezért 1990 óta egyetlenegy dolgot bizonyítanak be: ALKALMATLANOK AZ ORSZÁG POLITIKAI VEZETÉSÉRE! A jelenlegi parlamenti pártok tevékenységükkel több kárt okoztak, mint a második világháború és a szovjet rezsim együttvéve.

A rendszerváltás végrehajtása nagyjából hasonlatos egy rákos daganat eltávolításához. A parlamenti pártok egy rákos daganatként terjeszkednek és pöffeszkednek Magyarország erőforrásai fölött. Ismert tény, amennyiben egy sikeres műtéttel eltávolítanak egy rákos daganatot, abban az esetben a beteg test felszabadul. Ugyanez érvényes a beteg Magyarországra is, amennyiben az országot betegítő tényezőktől a jelenlegi parlamenti pártoktól megszabadulunk, abban az esetben nem lesz, aki az országot tönkretegye. Természetesen ezt a megszabadulást a népakarattal kívánjuk elérni.

Tudjuk, hogy nehéz dolgunk van, mert a TV, rádió, sajtó teljes mértékben a jelenlegi parlamenti pártok kezében van és a cenzúra nagyobb, mint a pártállam idején volt, de ennek dacára bízunk abban, hogy a nép ereje végül is legyőzi a nyakába ültetett koloncot.