háttérhatalom

A Soros-terv

A Soros-terv

avagy Magyarország kifosztásának stratégiája

  1. Végy a magyarul beszélő valójában nem magyar gyökerekkel rendelkező nyálas, libsi ifjúságnak egy csoportját, mely erkölcsileg a béka feneke alatt van,- Ez a fidesz.
  2. Sztárold őket a média segítségével- lásd prágai kaland.
  3. Egy ugyancsak általad szponzorált szintén nem magyar identitású párt segítésével – SZDSZ – juttasd be a magyar parlamentbe.
  4. Hitesd el Magyarország lakosságának agymosott felével, hogy e libsi fiatalok valójában jobb oldaliak és nemzetiek.
  5. Amikor már első generációs pártjaid közül akaratod szerinti privatizációval az MDF, a KDNP és a Kisgazdapárt továbbá az SZDSZ szétlopta az országot, tedd meg a kezedben lévő média segítségével e nemzetinek álcázott valójában libernyák banda fideszt kormánypárttá kétharmaddal.
  6. E banda az utasításaidnak megfelelően elkezd szidni Téged és elhiteti az ostobákkal ellened van, közben terved szerint áramoltatja ki az ország értékeit- lásd külföldiek támogatása, külföldön történő beruházások- veszi fel nyakló nélkül a kölcsönöket, és részt vesz a covid cirkusz elherdáló és lakosságot tönkretevő üzelmeiben.
  7. Mivel óriási az államadósság – amelyet indokolatlanul a Magyar Nép nyakába varrt, így igyekszel a média segítségével meggyőzni a lakosságot, hogy termelje ki a Börzsöny hegység 3000 tonna aranyát és 3000 tonna ezüstjét, hogy államadósságát kifizesse. Így több nemesfémet rabolhatsz ki Csonka- Magyarországból, mint az összes kitermelés volt Nagy-Magyarországon az Árpád-házi királyok alatt, így leszel te Soros György a leggazdagabb magyar király és még a koronázás cécójával sem kellett foglalkoznod.

Ja, és hogy bebiztosítsd a további hatalmat unokáidnak is, megalkottad a harmadik generációs parlamenti pártokat: a Momentumot és a Mi Hazánk Mozgalmat, hogy amikor a Fidesz- KDNP korszak, az MDF- FKGP korszakhoz hasonlóan lecseng ismét Te uralkodjál!